2011. július 18., hétfő

Uborkás szappan


Talán nincs is olyan ember, aki ne tudná, hogy milyen jó hatással van az uborka a bőrre. Szinte mindenkinek azonnal beugrik, ahogy egy hölgy a szemén egy-egy uborkakarikával pihen és relaxál.
Akinek erre nincs ideje, vagy eme tevékenységét akarja kiegészíteni, annak ajánlom ezt a frissítő uborkás szappant, amibe ennek a fantasztikus zöldségnek minden alkotórésze belekerült. Frissen centrifugált leve adja ennek a szappannak a folyadéktartalmát, a húsa pedig belekerült a masszába héjastól, jól lepürésítve.
A fiatalok bőrét még üdébbé varázsolja, a középkorúak ráncosodását késlelteti, az idősebbek bőrét kisimítja. Gyulladáscsökkentő hatása is van, illetve nagyon jó tonizáló, pólusösszehúzó., megszabadítja a bőrt a felesleges faggyútól.
A szappan alapját (kókusz, ricinus, oliva) szőlőmagolajjal gazdagítottam.
Könnyű, nem filmképző olaj, gyorsan beszívódik a bőrbe. Antioxidáns, sejtfalvédő hatása miatt a leggyakoribb „anti aging”, bőröregedés-gátló olaj, az érett bőr és a szemkörnyék kitűnő ápolószere.
A masszába került zöld árpa por, mely gyulladáscsökkentő, gátolja a pigmentfoltok kialakulását a bőrön, vitamintartalmával táplálja azt és gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket.
Frissítő illatát az eukaliptusz, bergamott, grapefruit és citrom illóolaj adja, melyek dezodorálnak, fertőtlenítenek és felfrissítenek a fürdőzés során.

5 megjegyzés:

Kati írta...

Egészséges és szép is egyben.:)

Edina írta...

Igen, igen ...nem csak szép de tuti hogy nagyon jó szappan lett:)

Névtelen írta...

Estupendo jabon con propiedades de lujo.
un beso

Monessa írta...

Biztos jó szappan lehet!:)

Névtelen írta...

Naggyon jól sikerült szappan, és gyönyörű a színe, nagyon jól elkaptad!