2011. augusztus 9., kedd

Lemaradások!

Kecsketejes homoktövisszappan shea vajjal

Ebbe a szappanba a tápláló kecsketej, az univerzális sheavaj és homoktövisolaj került. A masszát szárított homoktövisvelővel gazdagítottam, amitől a színét is kapta, illetve gondoskodik a hatékony radírozásról.
Illóolajnak a kubeba, rozmaring, citrom, grapefruit kombinációt használtam, ami fertőtlenít és frissít is egyben.

A homoktövis olaj védi a bőr természetes anyagcseréjét, elősegíti a védőréteg megújulását és szabályozza a bőr egészséges egyensúlyát.A bőr újra életerős lesz, láthatóan megnyugszik és érezhetően selymessé és simává válik.Lassítja a ráncok kialakulását, erősíti a kötőszövetet, ezáltal csökkenti a narancsbőr kialakulását, pozítivan befolyásolja a pigmentációs folyamatokat, konzerválja a barnaságot.Jótékony hatással van a száraz, berepedezett bőrre, továbbá véd a káros UV-sugárzástól. ...



Körömvirágos sheavajas illatmentes szappan gyerekeknek és érzékeny bőrűeknek

Ez a szappanom körömvirág teát, körömvirág olajat és shea vajat tartalmaz, illóolajat pedig nem, hogy a legérzékenyebb bőrűek is használhassák. A körömvirág tradicionális gyógynövény a bőrgyógyászatban alkalmas már a csecsemők bőrének is az ápolására. Pótolja a bőr zsír és nedvességtartalmát, puhítja a bőrt.
A shea vaj használható sebgyógyításra, pikkelysömörre, ekcémára, terhességi csíkokra, ránctalanító, hidratáló hatású, természetes faktorszáma révén véd az UV sugaraktól is. A, E és F vitaminokat tartalmaz, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Került bele jojoba olaj, ami fontos alapanyag a szépészetben.


Ligetszépe szappan kecsketejjel

Ezt a szappant ligetszépe-, szőlőmagolajjal és shea vajjal gazdagítottam, az alap massza olivaolajában is ligetszépe virágot áztattam hetekig, amit az édesanyámék tanyája mellett szedtem távol a szennyező várostól.
Kifejezetten viszkető, ekcémás, problémás bőrre ajánlom. Kiválóan hidratál, ápolja a bőrt. Zsírsavösszetételénél fogva ez a ligetszépe olaj a kozmetikai készítményekben főként a száraz, hámló, gyulladt bőr ápolására alkalmas, valamint igen hatékony ekcéma, neurodermitisz és pikkelysömör kezelésére is. Jó hatásait pattanásos bőr esetén is tapasztalták. Fáradt, érett bőrnek is kiváló táplálást biztosít, elsősorban vadrózsaolajjal kombinálva.(cosmio)
Illata jázmin és grapefruit.




2 megjegyzés:

Dörte írta...

ganz wunderbare Seifen hast Du hier gesiedet, tolle Öle und schöne Düfte.
Der Dino ist süß!

liebe Grüße
Dörte

csigaszabo írta...

Szuperédes nyomdáid vannak :))