2011. október 18., kedd

Holt tengeri iszapos szappan kecsketejjel





A Mihály napi vásárban voltam az elmúlt hét végén, és örömmel jelentem, hogy a legnépszerűbb szappanom a Kleopátra kedvence volt, ebben a formában, és egy darabot nem hagytak belőle. Ezen kívül kedvenc volt még a csilis csokis, a natúr oliva olajos, kecsketejes és a himalájai sós szappanjaim! Szerintem nincs nagyobb öröm egy szappanosnak, mint ha újra olajba csaphatja a botmixerét, és régi és új recepteket előkotorva újít , csinosít árukészletén.
Ez történt evvel a szappannal is! Összetétele megegyezik az előző testvérével, csak most nem iszap port kevertem a masszába, hanem nedves iszapot vettem, és ez ezentúl így is marad, mert remek volt vele dolgozni!
Több ekcémás, sebes bőrű vásárlóm számolt be a panaszainak a csökkenéséről, tüneteinek eltűnéséről a használatával, aminek nagyon örülök. Ez köszönhető a fantasztikus kecsketejnek, melynek a vitamintartalma már testhőmérsékleten behatol a bőr mélyebb rétegeibe, természetesen hámlaszt, így simává, frissé varázsolja a bőrt, a shea vajnak, ami enyhíteni képes az ekcéma, viszketés tüneteit, a levendula és geránium párosnak, melyek fertőtlenítenek, szabályozzák a bőr működését, és mindeközben teljesen le is nyugtatnak!
A holt tengeri iszap mély tisztító, gazdag ásványi anyagokban, méregtelenít, eltávolítja az elhalt hámsejteket, visszaállítja az egészséges pH értéket. Segít megelőzni a bőr megereszkedését! A Holt-tenger iszapja rendkívüli mennyiségben tartalmaz ásványi sókat, nyomelemeket, ezenkívül találhatók benne szilárd növényi és állati eredetű anyagok is.



Már készülök a karácsonyra, így egyikre-másikra arany madárka ült!


Előre láthatóan november közepe fele lesz elérhető!

9 megjegyzés:

margoo írta...

Gizus ezek csodaszépek!
Tényleg nagy öröm amikor elfogy a készlet, jöhetnek az újak, olajba csaphatjuk a botmixert :o)) Ez tetszett!

Szilabi írta...

Örülök, hogy sikered volt! Gratulálok hozzá! :) Nagyon szép ez az arany madárka!

Ica írta...

Elbűvölőek, mint minden szappanod. Ez a madárka gyönyörű rajat.
Gratulálok! Ica

Jabones de Casa írta...

Preciosos, el jabón y el sello
Un saludo

Gizus írta...

Köszönöm!!!! :)

Juccantó írta...

Kívül belül gyönyörű!!!Olyan szép szappan "nyomdásakat" készítesz,egyik szebb mint a másik.A nyomdát hol szerzed be?Előre is köszönöm a választ!

4Gyerek írta...

pikkelysömörre is vesznek ilyent tőled?

Kati írta...

Hát nem csodálkozom, ha elfogytak mind egy darabig, ha közelebb lennék hozzád én sem haboznék.

Unknown írta...

Megirod hol szerezhetö be a nedves iszap? Különben megint nagyon mutatos lett ez az arany diszites.:)