2010. december 13., hétfő

Ismétlés


A fahéjas-mákos-csokim ismétlése ez kicsit másképpen. A fahéj illóolaj mellé még narancsot tettem, és a mákhoz még kapott egy kis zabkorpát, hogy biztosan ne maradjanak elhalt hámsejtek.
Sajnos mikor felszeleteltem, ami nem volt egyszerű elejtettem az egészet tálcástól, de valamennyire megmentettem őket. Most próbáltam ilyet először, hogy már meglévő szappandarabokat tettem bele. Nem tudom, hogy csak úgy simán kell, vagy valamivel le kell e kezelni, hogy jobban összeragadjon a frissel? A szívek aránylag jók lettek, de az alján és a tetején lévő darabkák teljesen elolvadtak, amikor betakartam és bemelegedett! Talán nem is kell ennyire betakargatni! Ha valaki tud, akkor segítsen nekem! Köszi!

2 megjegyzés:

bsbori írta...

Megint szépet csináltál :), és az összeállítás is tetszik. Nem vagyok nagy mester, de eddigi szerény tapasztalataim alapján, a tömbbe öntött szappanoknak nálam eddig nem tett túl jót a betakargatás. Az utolsó 3 alkalommal már nem tettem és egész szépek lettek a szappankáim. Nem lehet, hogy nagyon pici darabokat tettél az aljára meg a tetejére és azért olvadt össze az újjal?

Omar írta...

Gyönyörű szappan.
A megfelelő színösszetétel.
Köszönjük látogatását blogomban, és a díjat.
Üdvözlettel és Boldog 2011!
-Fordítások a Google-