Vélemények

 Itt olvashatod összegyűjtve a vásárlók véleményeit a szappanjaimról!
Köszönöm, hogy megosztottátok!"Gizus, isteniek a szappanok, amit rendeltem tőled, nagyon jó a bőrömnek mind a három, egy élvezet a fürdés, hogy bőven szappanozhatom a bőröm és nem húzódik utána, nem viszket. Annyira örülök, egész más a közérzetem.
Közben rájöttünk, hogy az ekcémát is mi okozta, egy vízlágyító, ami a melegvízhez lett adagolva,mert itt borzasztóan kemény a víz, így minden mosogatásnál, fürdésnél érintkeztem vele, nos ez most megszűnt és a szappanok is csodásak, a kezem is lassan gyógyulófélben van, szóval végre rendben leszek. Nagyon köszönöm, és jelentkezem majd:-)))))"
Anikó írta".A tejeskávé mellett döntöttem,igaz este volt,de a felfrissülés sosem árt jelszóval.Komolyan meglepődtem.Nem gondoltam volna,hogy a kávészemcsék ilyen tökéletes munkát végeznek:elhalt hámsejtnek nyoma sem maradt-remélem,mielőtt elfogy a szappan a cellulitisz is eltűnik :)-és a vérkeringésem...!Tényleg úgy éreztem magam,mintha egy csodás habos kávét ittam volna-természetesen fahéjjal a tetején :),csak ez a kávé kívülről frissített fel.Köszönöm Gizus!"
 Ács Anita, Nagykanizsa


"Nálunk a legnagyobb gyerek allergiás mindenre, és folyton égő vörös a hajlatok a kezén. Na, neki is már múlik.
Herédiné Szíjjártó Edina, Balatonlelle


"Szappanjaid közül a körömvirágosat próbáltam ki. Nagyon finoman habzik, puha, selymes a bőröm utána. Eltűnt a száraz, repedezett hámréteg. Nálam nagyon fontos szempont az illata is, és azt is egyszerűen imádom. Mindig alig várom, hogy a zuhany alá kerüljek. Ja, és még egy fontos dolog: annak ellenére, hogy nagyon száraz a bőröm, mégsem kell testápolót használnom azóta."
Schwarcz Györgyné, Budapest


Ha van kedvetek megosztani a tapasztalataitokat, akkor várom a leveleket, a beszámolókat a gizus11@gmail.com email címre!


Nincsenek megjegyzések: