2011. május 21., szombat

Vásár!


Sziasztok!

Egy mozgalmas napon vagyok túl! Átestem a tűzkereszten, életem első vásárán! Nagyon izgatott voltam, mert mégis a szülőhelyemen ültem ki, ahol engem, mint Gizust nagyon sokan ismernek, lévén, hogy már a szüleim is itt nőttek fel, Debrecen mellett Józsán, de mint Szappanos Gizust, csak a szűk környezetem. Így ez nekem nagyon jó helyi reklám is volt, és annyit beszélhettem arról, amit annyira szeretek, amennyit csak akartam! Persze volt aki sütiárusnak nézett, találkoztam rengeteg kedves emberel. Megdicsérték a munkámat, ami nagyon jól esett!
Nyílt Egyházi napok keretében rendeződött ez a helyi kézműves vásár! Volt sok szép program, a gyerekek Levente Péter Égből pottyant műsorát élvezhették, volt arhaikus ételek bemutatója, ahol én egy nagyon finom Királyi Áldost ettem, akinek a készítője lelkes helyi blogger, címe Pásztortűz. A mai napi társam Tünde volt, aki gyönyörű ékszereket hozott erre a vásárra. Érdemes hozzá benézni IDE! A képen is lelkesen hímezte a következő karkötőjét!
Sok tapasztalattal lettem gazdagabb, pl. hogy az én kis természetes krémem nem bírja a vásári forróságot! De most már ennyivel is okosabb vagyok!
Remélem, hogy akik nálam vásároltak ma, megszeretik a gizusszappant, és itt is szeretném megköszönni a bizalmat! Szép napom volt! :)

15 megjegyzés:

Era85 írta...

Jaj de jó volt olvasni!!! GRATULÁLOK! Nagyon jó lehetett! Sok sikert továbbra is!

ancsapancsa írta...

Gratulálok!
Lábad hogy van?

Bubu aki Marcsi írta...

Az ilyet mindig jó olvasni! Gratulálok az első vásárodhoz! Legyen még ilyen, vagy ennél jobb ezentúl mindig! :) A lábad rendbe jött?

Emese írta...

gratulálok!csodásak a szappanjaid!

Unknown írta...

Lätom sikerült jo sok pozitiv energiät gyüjtened...remelem mär jobban vagy.:)Orbän napon talälkozunk? Majd küldöm a tel.szämomat. Üdv:)))

Edina írta...

Nahát én Gizus annyira örültem tegnap- amikor olvastalak -a vásárodnak mintha csak az enyémről lett volna szó:))) Még ma is megnéztelek reggel gyorsan...puszillak!
én még nem tudtam inzézni...:(

Gizus írta...

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok! Hála Istennek javul a lábam, de még estére olyan, mintha egy teniszlabdát rejtettem volna a bokámba! De már nem fáj! :)
Az Orbán nap még kérdőjel, de jelentkezem! Az email címemre küld el légyszi a számod!

inecsg írta...

Milyen guszták!

Tünde írta...

Szia!

Tényleg nagyon jó volt az a nap, én is nagyon élveztem. Hazamentem és már ki is próbáltam a szappant :)
Ezt a fényképet honnan sikerült megszerezned?
Amikor összepakoltam pont volt nálad vevő, így elfeledkeztünk a karkötőről, amit kinéztél. Ha esetleg még érdekel akkor szólj!

Üdv.: Tünde

Szilabi írta...

Gratulálok az első vásárodhoz! :)

Névtelen írta...

Gratulálok és őszintén örülöka sikerednek! Így tovább!

Drachenkopfhändler írta...

Gizus, gratulálok, gyors gyógyulást, és még sok sok ilyen vásári élményt kívánok neked.

atira írta...

Nagyon szépek a szappanok ! További sok sikert !

bsbori írta...

Szia Barátném! Nem tűntem el itt vagyok és mindent figyelek, csak kicsit ritkábban ülök le a gép elé, mert kint jó az idő és jó időben a gyereknek kertben a helye.:) Szóval ritkán írogatok, de továbbra is azt kell mondjam nagyon büszke vagyok rád, hogy nem egészen fél év alatt milyen messzire jutottál:)
Gratulálok!!!!!!!!!!!!
Szóval készült 1-2 szappanom de csak a lustaságom a mentségem arra, hogy még nem raktam fel, most meg apa elvitte a fotó masinát így egy kicsit még várat magára a dolog.
A kencéid receptjei bizalmasak, vagy közszájon forgathatók?

Egyébként meg nagy porszívó vásárlási mizériában vagyok és ez leköti kicsit azt a néhány szabad agysejtem, ami még hajlandó dolgozni.:)))))))

bsbori írta...

Itt a nagy hablatyolásomban elfelejtettem megdicsérni az ízlésesen elrendezett kis standodat:))
Nagyon tetszik:))
Csatlakozva az előttem szólókhoz én is jobbulást kívánok a lábadnak, és rengeteg pozitív élményt a vásározáshoz.
Puszi