2011. május 12., csütörtök

Sziasztok!

Nem nagyon szeretném magánéleti bloggá fejleszteni a gyönyörű szappanos blogomat, de úgy éreztem, hogy ezt meg kell veletek osztanom.
Szóval ott tartottam, hogy nem tudták megmondani, hogy mi bajom van. Nem szűnik a lázam, és nem tudom még használni a bal lábam, de egyáltalán. Tegnapra bepirosodott a lábfejem, és mire jött édesanyám, már "gyönyörű " halványlila színben pompázott! Ugye mivel Ő az anyukám, és azonnal visszaminősültem gyerekké ( 4 gyerekes gyerekké ), és elhívta hozzám a már nem praktizáló öreg háziorvost, aki egyébként még chopperrel bejárta tegnap délelőtt BAZ megyét 76 évesen, hogy nézzen már meg, hogy mi van. Délutánra ért hozzánk, de már látatlanba is azt mondta a telefonba, hogy ez Orbánc. Majd ezt meg is erősítette, mikor meglátta! Erre mondom én azt, hogy az évek, meg a rutin! Meg hogy végre!! Szóval most antibiotikum, injekció kúra, fekvés , láb-felpóckolás, és várni az eredményt! Én megvallom őszintén, hogy mivel senkinek nem volt még a környezetemben, és annyira nem vagyok betegségtudatos ember, én nem tudtam, hogy embernél van ilyen. Sertés orbáncról igen, de embernél nem. Annak most már utána olvastam, hogy elsőnek a mélyvénás trombózis tüneteit utánozza a kis streptococcus baci, hidegrázás, fájdalom, rosszullét, láz. Fogalmam nincs, hogy meddig fog tartani. Állítólag nem rövid! :( Banális sérüléseken jut be ez a baci akárhonnan, nekem egy kis bőrkeményedés volt a lábamon, ami megrepedt a múlthéten. Akinek van kedve erről többet tudni kattintson ide.
Itt jegyzem meg még gyorsan, hogy a mellékelt képhez képest az enyém sokkal szebb!
Hát ennyit erről!

14 megjegyzés:

ancsapancsa írta...

Gyógyulj meg hamar! (vagy legaálábbis minél előbb)

bsbori írta...

Jajjjjj Szegénykém!
Gyógyulj meg mihamarabb, hátha Orbán napkor összefutunk:)

Ibolya írta...

Valóban nem rövid. Minimum két hét. Volt a páromnajk is. És ami a legrosszabb, kiújulhat. Vigyázz magadra, és ha lázad van, mindig figyelt a lábad, és legyen otthon antibiotikum, és sok alvás. Az mindig van otthon...:)

Kati írta...

Gizus, jó gyógyulást kívánok.

Emese írta...

Gizus,jobbulást neked! Apukámnak is volt ilyen, az antibiotikum biztosan segít, de pihenj nagyon sokat (már amennyire a gyerekek mellett tudsz).

Unknown írta...

Hasonlot irhatnek en is mint Ibolya.:)Az en päromnak is volt,alig birt menni a fäjdalomtol es vagy 2 hetig elhuzodott.Szoval vigyäzz magadra es pihenj sokat!:)

Bubu aki Marcsi írta...

Ó Te szegény! Gyógyulj meg gyorsan, és úgy legyen, hogy most már biztos, hogy nem valami más. Tudatlanságban még nehezebb elfogadni a betegséget!
Gondolni fogok Rád! :)

csigaszabo írta...

Gyógyulj csak meg szépen, nincs más hátra, mint türelemmel kivárni az egészséget. (Hogy az egészséget miért nem lehet olyan könnyen elkapni, mint egy bacit?)

Andi írta...

Szia!

Nagyon gyors jobbulást kívánok!
Szerencse, hogy kiderült, és szégyen (arra aki korábban vizsgált), hogy nem derült ki hamarabb... de remélem, most már sínen vagy.
Üdv: Andi

inecsg írta...

Gyors gyógyulást neked!

SzappAncsi írta...

Szia Gizus!
Remélem gyorsan gyógyulsz, hamarosan talpra, és láthatjuk legújabb gyönyörű szappanodat! Jobbulást!

Névtelen írta...

Mihamarabbi jobbulást Neked!

Drachenkopfhändler írta...

Gyógyulj meg hamar. Kívánok hozzá türelmet, kitartást.

Era85 írta...

Remélem, mihamarabb meggyógyulsz! Próbálj meg minél többet pihenni!